Gitte Olsson

Personalekonsulent

Beskrivelse

Løsningsorienteret – sådan er Gitte! Giv hende en opgave og hun vil gøre alt, hvad hun kan for at fuldføre den. Således er ja-hatten altid på hos Gitte, og hun er frisk på de forskellige udfordringer, hun bliver stillet overfor. Denne positive indstilling til nye og kendte opgaver kom til udtryk i Gittes tidligere job, hvor hun blandt andet arbejdede med løn, ansættelser, afskedigelser, administration og alle mulige andre ting – og det kommer til udtryk hosPersonalebørsen, hvor Gitte med sin tilgang til forskellige opgaver, kunder og kandidater er frisk på enhver udfordring.

HosPersonalebørsen kan Gitte derfor også godt lide alsidigheden i opgaverne, der både rummer rekrutteringer til vikariater og faste stillinger – dag-til-dag og permanente personaleløsninger inden for eksempelvis kundeservice, callcenter, bogholderi, receptionister mm.

Når Gitte ikke løser opgaver forPersonalebørsens kunder, bruger hun blandt andet sin fritid på at være fysisk aktiv – den står både på træning i fitnesscenter og dans i form af salsa ligesom hun hygger sig sammen med sine to store hjemmeboende børn og sine venner

Kontaktinformationer

Telefon: +45 6037 7599

E-mail: gitte@personaleborsen.dk

Kontor: Taastrup

Menu