Helle Bundesen

Rekrutteringskonsulent

Beskrivelse

Ærlighed og respekt! Ingen er i tvivl om, at Helle står vagt om sine kerneværdier, når de har arbejdet sammen med hende. Hun står solidt plantet på jorden. Det smitter.

Der brænder en stærk passion og et stort engagement inde bag det rolige ydre. Helle er drevet af nysgerrighed og ambitioner om at gøre en forskel for de virksomheder, hun samarbejder med. Og det bidrager kun positivt, at hun har en stærk faglig profil fra lederstillinger i større virksomheder. Her har hun – ikke mindst – oparbejdet en stærk forretningsforståelse, som hun nu deler ud af som konsulent.

Og netop i konsulentrollen trækker hun også på sin uddannelse som coach inden for ledelse og strategi. Et stærkt supplement til hendes dybe indsigt i forretnings- og organisationsudvikling, som gør hende til en efterspurgt sparringspartner.

En af hendes stærkeste personlige egenskaber er at lytte og forstå. En overordentlig nyttig bagage, når hun i dag hjælper virksomheder med at finde den rigtige medarbejder. For Helle handler det om nærvær. Og naturligvis: Ærlighed og respekt.

Kontaktinformationer

Telefon: +45 5118 2778

E-mail: heb@personaleborsen.dk

Menu