Samarbejdspartnere

PersonaleBørsen har indgået samarbejde med en række aktører inden for rekruttering, personvurdering og ledelse.

Jobindex er Danmarks største leverandør af online jobannoncering og giver dermed den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark.


LinkedIn er verdens største professionelle online netværk.
PersonaleBørsen har et strategisk samarbejde med LinkedIn omkring jobannoncering og søgeoptimering.


HR-Skyen er et webbaseret rekrutteringssoftware, der sikrer en effektiv, brugervenlig og professionel rekrutteringsproces.


Garuda er Skandinaviens største udbyder af egne profil- og dialogværktøjer. Garuda har udviklet profilværktøjer som PersonaleBørsen bruger til udvælgelse og udvikling af individer, grupper og organisationer. Formålet med Garudas profilværktøjer er at skabe grundlag for en åben og ligeværdig dialog om de egenskaber, der har betydning for arbejdslivet.


Thomas International – DISC profiler leverer ledelsesværktøjer, der hjælper virksomheder med at optimere performance for teams og medarbejdere.


Hartmann-Bossen er et konsulenthus som PersonaleBørsen samarbejder med eksempelvis omkring ledelsesudvikling, forandringsledelse og teamarrrangementer.


Med baggrund i Søren Holmgrens erfaringer bruger PersonaleBørsen Søren som foredragsholder, hvor han inspirerer, motiverer og begejstrer virksomheder og medarbejdere til at se de muligheder dagligdagen kan give.


Menu