Torben Trapp Jeppesen

Rekrutteringskonsulent

Beskrivelse

Torben har i en lang årrække beskæftiget sig med salg og rådgivning i mange afskygninger og i forskellige ledelsesmæssige funktioner. De seneste par år har Torben været ansat som virksomhedskonsulent i Odense Kommune med fokus på rekruttering af medarbejdere til bl.a. IT-branchen, men også til en bredere vifte af virksomheder og brancher.

Torben har begge sine fødder solidt plantet i den fynske muld og har et stærkt og omfattende netværk fortrinsvis forankret i Odense og på øvrige Fyn, og har gennem årene tilegnet sig et indgående kendskab til det fynske erhvervsliv.

PersonaleBørsens værdier – integritet, engagement og faglighed – falder fint i tråd med Torbens egne værdier, og som en stærk netværker og relationsbygger er det gode forhold til samarbejdspartnerne fundamentet for Torbens virke.

På privatfronten er Torben gift med Dorte, der arbejder som alternativ behandler med egen klinik, far til fire og blandt fritidsinteresserne er sport (i særdeleshed fodbold og en livslang og til tider uforklarlig forkærlighed for den engelske fodboldklub Arsenal), hyppige løbeture med Ozzy –  familiens Golden Retriever – god mad & vin, koncert- og teateroplevelser, storbyferier og rejser til sydlige himmelstrøg.

Kontaktinformationer

Telefon: +45 2892 8425

E-mail: torben@personaleborsen.dk

Kontor: Odense

Menu