Trine Ibsen

Rekrutteringskonsulent

Beskrivelse

Trine har lang erfaring med rekruttering og HR såvel internt i virksomheder som eksterne opgaver. Hun har sparret ledere og direktører i deres rekrutteringer internt i virksomheder såvel som varetaget eksterne rekruttering af især tekniske specialister, projektledere og konsulenter. Trine er glad for både det fordybende arbejde i forbindelse med sine opgaver såvel som det udadvendte aspekt, der ligger i at finde, matche og kontakte kandidaterne samt rådgive kunderne.

Trine er menneskekender og qua sin HR-erfaring forstår hun hurtigt den rekrutterende leders behov og kandidaternes profil. Hun holder snuden i sporet til opgaven er løst – måske fordi hun oprindeligt arbejdede som politibetjent inden hun i 2001 lagde sin pistol, stav og skilt og gav efter for lysten til at arbejde med HR og rekruttering.

Når Trine kobler af er det ofte i sommerhuset på Orø, hvor familien har lange traditioner for at holde ferierne. Her kan der læses bøger, løbes ture og spises friskfanget fisk. Trine har desuden en brætspilsklub med sine veninder, hvor de udfordrer hinanden i strategispil som eksempelvis Risk og Settlers.

Kontaktinformationer

Telefon: +45 2677 5254

E-mail: trib@personaleborsen.dk

Kontor: Taastrup

Menu