Finn Willecke - Afdelingsleder ved PersonaleBørsen

Nyhed: TeamVikaren/PersonaleBørsen fusionerer med Moment og Protemp. Læs mere her

Finn Willecke

Afdelingsleder

Beskrivelse

Med mange års erfaring inden for rekrutteringsbranchen, hvor arbejdsopgaverne blandt andet har dækket konsulentrollen, salg, projektledelse og vikarløsninger, kender Finn rekrutteringsprocessen fra a-z og fra forskellige vinkler.

I sit daglige arbejde lægger Finn vægt på det rigtige match mellem kunde og kandidat. Vigtigheden af den ”matchmaking” som Personalebørsen står for er i højsædet, så det bliver en god oplevelse for alle parter – ligesom den gode dialog og tillid imellem Personalebørsen og både kunder og kandidater vægtes højt. Disse parametre er nemlig vigtige for, at en given opgave kan blive løst bedst muligt. Her trækker Finn blandt andet på sin realistiske sans og den viden om markedet, som han lægger inde med efter mange år i branchen. Hvad er muligt, hvad er umuligt og hvordan kan kunder eksempelvis ledes på rette vej.

Dette kommer også til udtryk gennem en lille sætning, som Finn bruger – og som måske kan inspirere andre: “20% ændring løser 80% af alle problemer.”

Finn er, hvad han selv kalder ”inkarneret sønderjyde”. Han er bosat i Sønderborg med sin hustru og tre børn – to drenge og en pige – med hvem han bruger tiden sammen med, når han har fri.

Kontaktinformationer

Telefon: +45 2571 8871

E-mail: finn@personaleborsen.dk

Kontor: Sønderborg

Menu