Glenn Rybak - Rekrutteringskonsulent ved PersonaleBørsen

Nyhed: TeamVikaren/PersonaleBørsen fusionerer med Moment og Protemp. Læs mere her

Glenn Rybak

Rekrutteringskonsulent

Beskrivelse

Glenn har mere end tyve års praktisk erfaring inden for salg, marketing, drift, rekruttering og search. Dette i flere forskellige brancher, blandt andet telekommunikation og consumer electronics, hvor han har været ansat i leverandør- og grossistledet i forskellige roller på direktions-, ledelses- og specialistniveau.

Som person har Glenn en god fornemmelse for mennesker, deres kompetencer og talent – og han finder det interessant at matche disse med virksomheders ønsker og behov. Glenn arbejder vedholdende, grundigt og præcist for at finde det helt rigtige match.

Glenns, til dato, mest udfordrende ”search-opgave” har været at finde den rigtige guitar. Han er netop startet på den tredje af slagsen, da de to første spillede forfærdeligt jævnfør hans hustru og børn. Mon ikke det snart lykkes at finde ”melodien”, ligesom når han med succes matcher kandidater og virksomheder?

Glenn er far til fire piger. Han løber gerne en god tur i skoven et par gange om ugen, og weekenderne bruges ofte i familiens sommerhus ved vandet. Her bliver der spillet en del brætspil og læst bøger. Derudover elsker Glenn at rejse, møde nye kulturer og lære af forskelligheder. Han rejser derfor gerne til at nyt sted hvert år. Sidste destination var Cuba og nu er kikkertsigtet vendt mod Indien.

Kontaktinformationer

Telefon: +45 2835 3887

E-mail: gry@personaleborsen.dk

Kontor: Taastrup

Menu