Kristian Nærø - Markedsdirektør ved PersonaleBørsen

Nyhed: TeamVikaren/PersonaleBørsen fusionerer med Moment og Protemp. Læs mere her

Kristian Nærø

Administrerende direktør

Beskrivelse

Ta’ et kig på Kristians Linkedin-profil. Ikke mange har så dyb en indsigt i rekrutteringsbranchen. Slet ikke når det gælder rekruttering til administrative stillinger. Netop den viden og erfaring giver han nu videre til Personalebørsen kunder.

Kristians drivkraft er ambitionen om – sammen med kunden – at skabe det bedste set up og dermed bidrage til en succes. ’Talent management’ handler for Kristian om at betragte bemandingsopgaven som en strategisk mulighed for at udvikle virksomhedens forretningspotentiale.

Tro ikke, at det er et omvandrende jakkesæt, du løber ind i, når du møder Kristian. Blandt kolleger, venner og kunder (som han meget sigende hellere vil kalde samarbejdspartnere) er han vellidt for sin evne til at kombinere en seriøs og ambitiøs arbejdsindsats med et godt grin og viljen til at tænke ud af boksen.

Den store arbejdsindsats konverterer han meget gerne til rejser. Sammen med familien og venner opsøger han nye rejsemål hvert år. Og så er han bidt af skiløb, hvor adrenalinkick og konkurrencer blandes med godt selskab.

Kontaktinformationer

Telefon: +45 2512 7447

E-mail: kristian@personaleborsen.dk

Menu