Steffen Sørensen - Rekrutteringskonsulent ved PerosnaleBørsen

Nyhed: TeamVikaren/PersonaleBørsen fusionerer med Moment og Protemp. Læs mere her

Steffen Sørensen

Rekrutteringskonsulent

Beskrivelse

”Hvad lægger du vægt på i dit arbejde?” Til dette spørgsmål er Steffens svar klart: ”Der skal noget fra hånden, der skal ske noget, og samtidig er det vigtigt at have det sjovt.”

Som rekrutteringskonsulent hos Personalebørsen knokler Steffen altså igennem, men der er også tid til 5 minutter med jokes engang i mellem. Derudover lægger Steffen også vægt på, at han fremstår som en professionel og dygtig samarbejdspartner overfor både kunder og kandidater med hvem han har daglig kontakt. Og netop kontakten og den gode dialog er vigtig for alle parter for at løse en given opgave bedst muligt.

Hos Personalebørsen arbejder Steffen med en bred vifte af opgaver, herunder salg og vikarløsninger, hvor han kan trække på mange års erfaring inden for arbejdet med HR.

Steffen er ifølge ham selv ”fodboldgal”. Han både spiller fodbold selv et par gange om ugen og følger med i dansk og international fodbold. Når fodboldstøvlerne ikke er i brug, nyder Steffen som forholdsvis nybagt far at hygge med familien og når tiden er til det vennerne.

Kontaktinformationer

Telefon: +45 2647 1914

E-mail: sts@personaleborsen.dk

Kontor: Aarhus

Menu